UNO DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij UNO Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 23:20 Top bezorging, snelle bezorging en pasta was heerlijk!
29 feb 2024 om 18:15 Het was druk dus de bezorging was iets later maar dit hebben ze goed met ons gecommuniceerd. Verder was het erg lekker.
29 feb 2024 om 18:11 Het eten was erg lekker. Het eten was ook op aangegeven tijd klaar.
24 feb 2024 om 21:57 Bestelling kwam veels te laat friet was koud broodje ook drinken was niet gekoeld
24 feb 2024 om 21:37 CONTROLEER JE BESTELLING. Dit is de 6e (!) keer dat ze een verkeerde bestelling meegeven. Rij je terug duurt het nog een lang voor het klaar is, geen excuusje of sorry niks... Erg jammer, wel beste pastalon (geen pasta!) in Den Haag.
24 feb 2024 om 0:55 We wachtten 2 uur voordat het eten arriveerde, we belden 4 keer en ze vergaten het
20 feb 2024 om 18:10 Snelle bezorging, het eten was heerlijk en ook een aardige bezorger. Hele goeie ervarimg. Ik ga zeker vaker bestellen
20 feb 2024 om 14:31 2 menu’s besteld waarvan 1x de friet is vergeten en beide drinken! Dus kwamen er 2 burgers en 1 friet aan. Alsof dat niet erg is duurde het 1,5 uur en kwam de niet complete bestelling ijskoud aan! Telefonisch waren ze niet bereikbaar belachelijk!
20 feb 2024 om 12:04 Heerlijke pasta zoals altijd!
19 feb 2024 om 20:08 Top ervaring met UNO. Het eten komt goed warm aan. Als er iets van je bestelling niet meer is, nemen ze contact voor een alternatief. En ook de bezorging is super snel! Erg tevreden!
17 feb 2024 om 21:38 Tijdens bestellen stond levertijd op 30-45 min. Echter duurde het anderhalf uur. Saus was overheersend en teveel. Vlees was wel goed
8 feb 2024 om 19:33 Naast het feit dat ik 2 uur lang op mijn eten heb moeten wachten, letterlijk 2 uur lang. Kreeg ik ook nog een hoopje afgeraffelde eten. Broodje grillworst was gewoon smerig. Brood was droog en niet vers. Om maar te zwijgen over het vlees. BAH!!!!!