UNO DEN HAAG

UNO DEN HAAG Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij UNO Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 20:05 Jammer dat de kaas niet apart was hij was helmaal gesmolten
14 jun 2022 om 8:24 De bezorger was bijzonder vriedelijk- en snel en het eten was heerlijk. Echt een top restaurant.
14 jun 2022 om 0:54 Best in town!
14 jun 2022 om 0:19 We baalden flink dat ons eten een half uur te laat kwam. Ik had het besteld om 16.55 uur voor 18.00 uur en het kwam pas om 18.30 uur.
8 jun 2022 om 20:50 Pasta pollo pesto was een zaligheidje
8 jun 2022 om 11:06 De panini garnaal zaten maar liest 2 hele garnalen op en een plakje kaas. Was hardstikke droog en had geen smaak. De bakjes voorbde bruchetta waren leeg gelopen en door t hele tasje heen. Ik bestel hier nooit meer zoveel geld betaald voor slecht ete
6 jun 2022 om 6:49 We, mijn moeder en ik, komen met regelmaat bij dit restaurant of we bestellen hier regelmatig. De medewerkers en bezorgers zijn bijzonder vriendelijk en het eten is hier echt voortreffelijk. Dit restaurant moet je geprobeerd hebben, echt een aanrader
29 mei 2022 om 21:21 De bezorging van het eten was snel, en het was heet en smaakte heerlijk !
28 mei 2022 om 18:07 Heerlijk eten! Echt een aanrader.
28 mei 2022 om 0:39 Ik had pizza besteld met extra knoflook en Sambal. Ik kreeg pizza maar geen knoflook en sambal. Gebeurt vaker. Erg jammer
23 mei 2022 om 23:39 Na langer dan 1,5 is je eetlust ook met de noorderzon vertrokken. Koud eten, prima bezorger.
23 mei 2022 om 11:10 Eten viel tegen vandaag Was smaakloos. Jammer want het was altijd erg smaakvol..